GÜLE GÜLE SAYIN VALİM
  • Reklam
SUAT DENİZ

SUAT DENİZ

GÜLE GÜLE SAYIN VALİM

18 Haziran 2020 - 21:19

 


Çok  karşılaşmadık, çok yüz yüze gelmedik, ama bana hep sanki her gün berabermişiz gibi geldiniz.  Küresel Gazateciler Konseyi ve Ege Tv Temsilcisi olarak sizi ziyaret ettik. Konuştuk samimice ..Aydın’da kavgasız gürültüsüz bir üç yıl geçti. Zaman zaman siyasilerle özellikle jeotermal konusunda ters düşsenizde ortamı çok germediniz.
İnşallah güzel İzmir  sizin gibi değerler ile daha güzel yerlere gelmeye devam edecek. Takip ettiğim kadarı ile fakir, fukara babası oldunuz. Hiç bir ayırım yapmadan herkesi kucakladınız. Şefkat ve merhametli kollarınız ile bütün Aydın’ı kucakladınız. Ama yeri geldi devlete, millete ve haksızlıklara karşı çelik yumruk oldunuz. Devletimizi ezdirmediniz ve tam bir Aydın Efesi edası ile hep dik durdunuz. Halkın içinde  yürüdünüz.Çoğu zaman  bizden biri oldunuz.  Bu millet  ulaşılamayan çok makam odaları gördü.  Ama sizin kapınız hep açıktı.   Halk hep size gelirken kapıların açık olduğunu biliyordu ve şefkat ile Aydın halkını hep kucakladınız.
En son Korona Virüs illeti konusundaki vermiş olduğunuz mücadeleyi de hep takdir edenlerden birisiyim. Bu süreci çok iyi yönettiniz. Kırmadan dökmeden, 65 yaş üstü olan insanları hiç rencide etmediniz. Kim size ne yazdıysa hemen cevap verdiniz yardımıza koştunuz. Haftada 2 -3 Çakırbeyli tarafındaki Hacıhamzalar mahallesine giderken bizim köylü rahmetli Adnan Menderes için yaptığınız müze ile ömür boyu da yad edileceksiniz ya en çok da buna seviniyorum.  Ben genelde bu tür yazıları veda günlerine saklarım. Eğer giderken övgü ve vedayı hak etti ise yazarım. SİZ HAK ETTİNİZ SAYIN VALİM. GÜLE GÜLE