Haftanın Kritiği
Güray Gürsoy

Güray Gürsoy

Haftanın Kritiği

12 Eylül 2018 - 22:20

3.Lig 1.Grup 2.Haftanın Panoraması

2.HAFTANIN TOPLU SONUÇLARI

2.HAFTANIN PUAN DURUMU

3.HAFTANIN PROGRAMI

 

GOL KRALLIĞI

3 GOL :

GÖKHAN ERDÖL (TİRE 1922 SPOR)

 

2 GOL :

BATUHAN ER (KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR)

TUNÇ MURAT BEHRAM (NEVŞEHİR BELEDİYESPOR)

AYKUT SEVİM (BÇ. TEPECİK)

 

 

HAFTANIN MAÇLARININ DEĞERLENDİRİLMESİ

Lüleburgaz 8 Kasım Stadında oynanan maçta ligin yeni takımı Şile Yıldızspor geçen hafta farklı Gebze galibiyetinden sonra bu deplasmanı da geçerek 2/2 yaparak Liderliğini sürdürdü.

Goller her iki yarıda Tahsin Hacımustafaoğlu ve Burak Balaban dan geldi.Tahsin 30 metreden sol ayakla,Burak Balaban da

frikikten atmış.

Geçen haftaki aynı 11 sahada yer aldı.

Geçen hafta Erbaa deplasmanından galibiyetle dönen ev sahibi ekibin şeref sayısını 90+2 de Berat Eyüpoğlu attı.

Şile Yıldızspor bakalım bu çıkışını sürdürebilecek mi ?

Devam ettirebilirlerse ciddi bir Play Off adayı olabilirler.

Bizim Nazillispor da da çalışan Adnan Özbağcı hocayı kutlamak isterim.Başarılarını devam ettiriyor.

 Normal sonuç.

Her iki takımın da bu sezon ilk resmi maç idi aynı zamanda Artvin Hopaspor'un 10 yıl sonra,bizim de 7 yıl sonra 3.Lig'teki ilk maçımızdı.

10-12 bin arası dolu tribünler ve ev sahibi adına coşkulu bir destek atmosferinde oynandı maç.Burası aslında zor deplasman,buradan puan çıkarmak iyidir ki maçtan önce 'Yenemiyorsan yenilme' felsefesini uygula demiştim bu anlamda

1 puan iyi ve normal karşılanabilir.Ancak öte yandan 'deplasman fobisinin' devam etmesi,geçen sezon hiç deplasmanda maç kazanamamıştık,bu seriyi devam ettirmemiz ve gol pozisyonu anlamında olumsuzdu.

Gerçi TD Ahmet Yavuz yerel basına çok farklı şeyler söylemiş.

Belki saha kenarından farklı görülüyordur (!) ki bizim Artvin Hopaspor sayfasından izlediğimiz yayın da çok sağlıklı değildi,sahaya çok uzak ve yayını yapan arkadaş emeği için ne kadar teşekkür etsek az olsa da bir türlü telefonu yatay tutamadığı için görüntüyü net seçemedik.

''İlk maçta oyuncuların beklediğinden daha iyi bir performans sergilediğini belirterek geçti “Ev sahibi takımın 12 bine yakın seyircisi vardı. Oyuncularımız  saha şartlarından etkilenmeden mücadele ettiler. Oyun üstünlüğü bizdeydi, beş altı net pozisyon yakaladık ama değerlendiremedik.  Oyuncularımıza teşekkür ediyorum”  (http://www.sesgazetesi.com.tr/)

 

 

“POZİSYONLARI DEĞERLENDİREMEDİK”                        Net pozisyonlar yakaladıklarını ifade eden Yavuz, “5-6 tane pozisyona girdik ancak bunları sonuçlandıramadık. Bu fırsatları değerlendirebilseydik farklı bir maç olacaktı. Ama daha çok çalışarak önümüzdeki maçlarda bu pozisyonlara gole çevireceğiz” dedi.

“SAHAYA KARAKTER KOYDUK”                                          10 bin kişinin önünde iyi mücadele ettiklerine dikkat çeken Yavuz, “İnanılmaz bir seyirci topluluğu önünde mücadele ettik. Maçın başından sonuna kadar destek verdiler. Oyuncularımız iyi bir mücadele sergilediler. Deplasmanda oynuyor gibi değillerdi. Korkmadılar, çekinmediler. Maçın başından sonuna kadar oyunun hakimiydik. Rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Bu mücadele her zaman devam edecek” ( http://www.mansetaydin.com/ )

Evet Ahmet Yavuz'un söyledikleri bunlar,kırmızı ile işaretlediğim yerlere özellikle dikkat çekmek istiyorum ''sanırım ben başka maç seyrettim'' 5-6 pozisyonumuz var,başından sonuna oyunun hakimi bizdik,rakibe çok fazla pozisyon vermedik ' diyor.