BİZ ŞİMDİ HANGİ TAKIMI TUTACAĞIZ ?
Futbol Gezegeni

Futbol Gezegeni

BİZ ŞİMDİ HANGİ TAKIMI TUTACAĞIZ ?

23 Temmuz 2019 - 11:39


      Neredeyse 500 bin nufuslu bir sehir düşünün. Batının en ucunda. Avrupai ve gelişmis bir şehir. Peki spor anlamında? Futbol anlamında? Neredeyse SIFIR. 
   Bakınız bu güzel şehrin profesyonel liglerde bir tane takımı var. O da ilçe takımı Nazilli Belediyespor. Nerede? 3.ligde. peki ya şehir merkezinde durum ne? Bir çok bölünmüs takım.
Savaştan çıkmıs gibi. Aydınspor 1923 amatör ligde. Aydınspor 1966 amatör ligde. Bunlar bu şehrin mihenk taşlari. Bir tek Yıldızspor var bu sene BAL ligine yükselen. Onunda henüz lig tecrübesi yok. Emekleyen bir bebek gibi. Umarım geleceği iyi olur. Karpuzlu Belediyespor  ise malesef BAL ligine katılamayacağını ilan etti. Şimdi soru şu: ben Aydın'da yaşayan bir futbol severim. Şehrimi de çok seviyorum. Başka şehirde yaşayamam. Gençliğim geçmişim geleceğim bu şehirde. Peki benim bu güzel şehrimi memleketimi üst liglerde izleme şansım hiç yok mu? Neden bu şehre bir Fenerbahçe Galatasaray Beşiktaş gelmesin.. sadece üzülüyoruz. Bu şehir için. Gençlerimiz için. Geleceğimiz için.. 
   Bazen şanssızlık diyoruz. Bazen kader. Bir Konyalı kadar Kayserili kadar hadi onu da boşverin bi Kasımpaşali kadar olamadığımız için üzülüyoruz.. sevme bizi futbol sevme... biz sana sahip cıkamadık. Uzak diyarlar sana daha cok sahip cıkıyor. Orada mutlu ol.. biz seni çoktan terk etmişiz. Sende bizden geç..