AYDIN'DA AK PARTİ SALLANIYOR
  • Reklam
Ayla Ekin Deniz

Ayla Ekin Deniz

DENİZ YELİ

AYDIN'DA AK PARTİ SALLANIYOR

11 Haziran 2020 - 09:02

Aydın Siyaseti
Demokrat Parti ve sağ siyasetin kalbi Aydın. Adı Merhum Adnan Menderes ile anılan Aydın'ımızın sağ siyaset açısından içler acısı halini gözler önüne sermek için yazıyorum bunları. O günlerden bu günlere nasıl gelindi, nerelerde hatalar yapıldı hep beraber bakmak lazım. 
Tüm Türkiye genelinde ve özellikle Aydın Ak Parti teşkilatında gözlemlenen dava bilincindeki azalma, partiye olan inancın azalması, kendinden olana sahip çıkmama, çıkar ve rant kavgaları, temsil makamında olanların temsilden çok başka işler peşinde koşmaları maalesef Aydın'da Ak Partiyi bitirme noktasına getirdi. 
Bunun üzerine bir de  Ak Parti gençliğinin kaynağı 60 bin kişiye ev sahipliği yapan bir üniversiteye yönetim ve insani zafiyetleri olan, son derece  problemli birinin Rektör atanması işin genç kuşak kaynağını bitirmekle kalmadı partiye inancı da sıfırladı. 
Öte yandan sessiz ve derinden direkt halka dokunan politikasıyla Özlem Çerçioğlu'nun izlediği politika ile Aydın Chp için 2. bir İzmir olma yolunda. Dikkat edin CHP politikası değil bu, direkt Özlem Çerçioğlu'nun sesiz başarısıdır. Geçen seçimlerde onunla beraber 2. defa yarışa giren Mustafa Savaş Vekilimizin ise o gün bu gündür o imajını düzeltecek hiç bir icraata imza atamaması Aydın’da Ak Parti ve MHP birlikteliğindeki Cumhur ittifakını bitirecek gibi duruyor.
 Belki kızanlar olacak ama toparlanmazsa yok olmak kaçınılmaz gibi..Haberiniz/miz olsun.
Kalın Sağlıcakla..