AYDIN'A YANLIŞIN BÜYÜK KILIÇDAROĞLU
Ayla Ekin Deniz

Ayla Ekin Deniz

DENİZ YELİ

AYDIN'A YANLIŞIN BÜYÜK KILIÇDAROĞLU

19 Kasım 2018 - 09:30

Siyasetle yatıp siyasetle kalktığımız şu günlerde gözden kaçan ama bir okadar da önem taşıyan siyasi bir hatadan bahsetmek istedim bu hafta..
Aydın BŞB'ne CHP den hiç aday çımadı.Sizler veya yandaş basın bunu aylardır "Özlem Çerçioğlu rakipsiz" diyerek başlıklarına ve köşelerine taşıdılar..Oysa ki Kılıçdaroğlu'nun o konuşmasını bir yıl önceki Kadın Muhtarlar toplantısında yaptığı konuşmayı iyi dinleyen bir kişi olarak hatta üst üste dinleyen bir kişi olarak nekadar talihsiz bir algı yaratıldığını hatırlayalım.Ne demişti Kılıçdaroğlu "2019 da hizmetlerinizi yapmanız için size tüm desteğimi vereceğim" Başladı mı ardından gazete manşetleri "Kılıçdaroğlu Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Özlem Çerçioğlu " diye..Nasılda güzel bir algı değil mi..?? Mesela tam kesin bir dille "2019 Büyükşehir belediye başkanı adayım Özlem Çerçioğlu" diyebilirdi.Ama sadece "elimden gelen desteği vereceğim" dedi..Bir siyasinin hizmet vermesi sadece belediye başkanı olarak mı algılanmalı..Birde işin diğer tarafı ve faktörleri var bu cümle Genel Başkan'a söyletildi mi,yoksa öylesine gelişen bir durum mu..?? Hemen henen her gün,her hafta,heryerde bir yıl önceden BŞB adayı Özlem Çerçioğlu söylemleri dolanmaya başladı.
Siyasi çevreye sorarım bu söylem bir genel başkan için doğru bir sòylem mi..?? CHP nin tek belediye başkanı Özlem Çerçioğlu mu..?? Mesela Eskişehir Belediye Başkan'ı için aynı şeyi neden söylemedi..?? Bu siyaseten etik bir durum mu..?? Bu söyleminiz diğer başkan adaylarının hakkını çaldı mı,çalmadı mı..??Partiye Emeğini veren yıllarını veren siyasetçileri geri püskürtmedi mi..?? Aday olamak isteyen kim varsa "zaten bir yıl önce açıkladı"diyerek yerinde saydırmadı mı..Yakıştı mı sn Kılıçdaroğlu ..?? 
Peki şimdi sorarım size bir yıl önce ki konuşmanızda yeniden adayımız Özlem Çerçioğlu algısı oluştururken,adaylığı bukadar kesin olan Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayınızın ismini neden 255 açıklanan başkan adayları listesin de yok..?? Bu nasıl bir siyasi kirlilik ve hak çalmaktır..??Madem kesin ilk onu açıklamanız gerekmezmiydi..?? Ama sanırım sizin kafanız çok karışık..hani derler ya siyasette 24 saat çok önemlidir..Bunca dava açılacağını,hem terör örgütü hemde ihalaye fesat karıştırmaktan hiç aklınıza gelmedi değil mi..?? Nasıl olsa şikayet ediliyor arkası gelmiyor Özlem başkan bir şekilde yırtar dediniz hep..
Ola ki açıkladınız.Dediniz ki "Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayım Özlem Çerçioğlu "peki sn Genel başkan ozaman sizin o 525 kilometre yürüdüğünüz "hak,hukuk,adalet" nerede kaldı diye sorulmayacak mı size..?? Yoksa Terör örgütüne karışmış bir belediye başkanının arkasın da durarak nekadar Vatansever olduğunuzu mu veya olmadığınızı mı ispat edeceksiniz..?? Ama siz nasıl olsa antremanlısınız fetöcüler için yürumeye direnmeye değil mi..??Yoksa ortak noktanız olduğu için mi bu birbirinize şirinliğiniz..Adı uzerinde "Cumhuriyet Halk Partisi " halkın partisi genel başkan..bu halk unutmaz.Sandıkta cevabinı size tokat gibi verir..Size bir yazım da "halka inin şaşalı parti,yandaş anketlerinden kafanızı kaldırin"demistim..hatta size de ulaştı bu yazım.Siz bir konuşmanız da 24 haziran sonrası aynen şu cümleyi kullandıniz"biz hatayı halka inmemekle yaptık" diye.Hele  Didim Belediye Başkanınız  genel merkeze kadar haciz getirmiş,bunun üzerine tekrar adayım diye çıkıyor..Adaylığını kabul etmeniz nekadar doğru bir davranış..?? Hakkın da açılan bunca dava varken Çerçioğlu ve kurmayları'nın  Ankara'yı yol etmesi nekadar  doğru..?? Evet sizin  9 yıl seçim kaybetmenizin sebebi halka inmemenizdir..Yıllardır "tek adam"diye bağırırsınız..Tek adam kimmiş sn.Genel başkan bir dönün ardınıza bakın..ardınızda bıraktığınız ve sırf egolarınız yüzünden başka partiye geçen o değerli,emektar insanlara bir bakın.Ama sizde ne vefa kalmış nede insan sevgisi..
Herkese iyi haftalar..
Haftanın En İyi Girişimcisi
İstanbul merkezli olup Didim'e de stütdyo açan tüm Egeyi kapsayacak olan CANLAR TV ile Gazi KARADAĞ
Günün Sözü
"Güneşe saygıdandır,çiçeğin boyun eğmesi,bütün aşklardan yücedir insanın insan sevmesi"
Aşık Mahsuni Şerif