ASKI'DE HERŞEY VAR MAZOT YOK
  • Reklam
Ayla Ekin Deniz

Ayla Ekin Deniz

DENİZ YELİ

ASKI'DE HERŞEY VAR MAZOT YOK

26 Kasım 2018 - 00:12

Günlerdir bize gelen ihbarlarda ASKİ'de mazot sıkıntısı olduğundan dolayı bazı araçların göreve çıkartılmadığı yönünde bilgiler geliyor..Hatta bir araçtan bir araca bidonlarla mazot taşınıyormuş..
Ne ilginç..Milyonların döndüğü bir kurumda mazot alacak para yok..Zamanında akıllı sayaçlardan bile okuma ücreti alındığı ASKİ ne oldu da bu kadar zor duruma düştü..??
Milyonlarca lira kesme,kaçak ücretleri yazılan ASKİ neden parasız kaldı..??? 
İnsan merak etmiyor değil hani. Türkiye'nin en pahalı suyunu kullanan Aydındır buna rağmen sıkıntı büyük.
ASKİ müdürleri bilindiği üzere FETÖ davalarında,ihalaye fesat karıştırma davalarinda.. üst üste mahkemeyi yol eyleyecekler gibi..
Ama diğer taraftan bakıldığında ise düz boru bağlantısı yapan onlarca,yüzlerce mesken ve işletme var..Bunlardan neden para alınmaz..Hatta Didim Belediye Başkanının 76 binTL-lik borcu bir kalemde silinir..ASKİ de üst düzey yönetici Nermin Canyurt hani şu Karaaslan aracılığı ile atanan..O da şuan davalardan başını kaldıramayacak gibi aynı Özlem Çerçioğlu gibi ..Bazı şirketlere aktarılan paralar var ki insan telaffuz etmekte bile zorlanıyor..Yani işin özü ASK'nin içi boşaltılmış kaba tabirle..Tabi ki mazot alamazlar..işin maddi yönü dışında tüm yöneten,yönetmeyen herkesin altında ASKİ aracı... vur patlasın çal oynasın..
Geçenlerde hasır pazarında ASKİ'nin borusu patladı anında müdahale edilmedi,araçlar geç geldi.Zannederim mazot bulmak zor oldu..Peki ileride bir afet yaşansa nasıl müdahale edilecek merak konusu..
Yazık ettiniz Aydın'a..yazık ettiniz Aydın halkına..Sokakta taş döşeyen işciye teslim ettiniz koskoca Belediyeyi..Tüm emekçilerimizi tenzih ederim yazımda ki "taş döşeyen işçi" derken belediyeciliği emir vermek,şantaj yapmak,insanlrı korkutmak Belediye'nin tüm imkanlarını kullanıp ayda cebine milyonları indiren kişi ve kişilerden bahsetmek istedim.İşte Aydın BŞB bu şahısların elinde..iyiyi hemen yetiştiren ama kötüyü saklayan bir çete kurulmuş..Tüm emirler bu kişiye ait..Istedigi insanlara anında ünvan ataması yapan bu kişiler..Heyy benim örnek Belediyem ..
Evet örnek olacaksınız gibi görünüyor..Bir Belediyenin ve Başkanınin ne YAPMAMASI gerektiğini yaparak örnek olarak gösterileceksiniz..Umarım bizi yanıltırsınız diyeceğim ama görünen köye kılavuza gerek yok..
Herkese iyi haftalar
GÜNÜN SÖZÜ
"BIZ YENİLİRSEK AYAĞA KALKAR TEKRAR DENERİZ,AMA SİZ YENİLİRSENİZ SONUNUZ OLUR"