ADÜ,AK PARTİ VE MHP,GİDEN ÖGRETİM GÖREVLİLERİ LİSTESİ
  • Reklam
Ayla Ekin Deniz

Ayla Ekin Deniz

DENİZ YELİ

ADÜ,AK PARTİ VE MHP,GİDEN ÖGRETİM GÖREVLİLERİ LİSTESİ

28 Eylül 2020 - 09:31

Aydın Adnan Menderes Üniversitesinden öğretim üyeleri ve idari personeller, çalışanlar hızla Aydın’dan, Üniversiteden kaçıyorlar. Bu kaçışın sebebini araştırın ve göreceksiniz ki, aylardır bağırdığımız her şeyi, ‘üniversitenin kötü yönetildiğini’ bire bir yaşayan bu insanlar sizlere anlatacaktır.  Bakın bu akademik camianın kaybı ve Aydın’a etkileri öyle bir iki günde belli olmaz. Ancak ihtiyaç duyduğunuzda, başta Türkiye’de aranan kimseler haline gelmiş bu insanların ve aslında Aydın’ı seven bu insanların değerini anlayacaksınız. Hiç birisi daha iyi para verdikleri için gitmiyor. Sevinerek ayrılmıyor. Lanet okuyarak ayrılıyor. Başta üniversitenin kaba, doğru söylemeyen sağa sola iftira attığı için ceza alan rektörü Osman Selçuk Aldemir’e olmak üzere, bu kişiye referans olan herkese kin duyarak ayrılıyor. 
Ak Parti ve Mhp böyle atamalarla neleri feda ettiğinin farkında bile değil.  İşte bizim bile bildiğimiz ayrılan öğretim üyelerinin listesi. Daha fazladır ancak biz bu kadarına ulaştık.  Sanıyorum yakında Türkiye’de tanınan bir profesör daha tıp fakültesinden ayrılacak. Yazıklar olsun, ne diyelim. Daha ayrılmak için bekleyen onlarca akademisyen ve idari personel olduğu söyleniyor.


ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİNDEN AYRILAN AKADEMİK/İDARİ PERSONEL

1-Prof. Dr. Bülent Ertuğrul (Enfeksiyon Hastalıkları, Yara Bakım Ünitesi kurucusu ve binlerce ayağı kesilmekten kurtaran doktor. İftira ile ayrılmak zorunda kaldı
2-Doç. Dr. Mücahit Kapçı (Eski başhekim, Acil Doktoru)
3-Doç. Dr. Meryem Kürek Eken (Kadın Doğum)
4-Doç. Dr. Ali Yılmaz (Beyin Cerrahı)
5-Doç. Dr. Aykut Soyder (Genel Cerrahi)
6-Prof. Dr. Kutsi Köseoğlu (Radyoloji)
7-Prof. Dr. Abdulvahit Yükselen (Dahiliye)
8-Doç. Dr. Heval Selman Özkan (Plastik Cerrahi)
9-Prof. Dr. Serhan Sakarya (Enfeksiyon Hastalıkları)
10-Prof. Dr. Ömer Faruk Şendur ( Fizik Tedavi)
11-Prof. Dr. Neslihan Şendur (Cilt Hastalıkları)
12-Prof. Dr. Ayça Özkul (Nöroloji)
13-Prof. Dr. Dilşen İnce Erdoğan (Tarih Bölümü)
14-Prof. Dr. Törün Özer (Diş Hekimliği Fakültesi, Eski Rektör Yardımcısı)
15- Prof. Dr. Senem Özer (Diş Hekimliği Fakültesi)
16- Öğretim Gör. Dr. Gül Dinç (Diş Hekimliği Fakültesi)
17- Doç. Dr. Mustafa Aslan (İletişim Fakültesi, Eski genel sekreter)
18-Öğr. Gör. Çiğdem Çan Aslan (Psikolog)
19- Prof.Dr. Halik Kırnak (Mühendislik Fakültesi, Eski Rektör Yardımcısı)
20-Doç. Dr. Yusuf (Tıp Fakültesi, Biyokimya)
21-Ali Evdilek (Eski Personel Daire Başkanı)
22- Zeki Arı (Genel Sekreter Yardımcısı)


Bu duruma karşı çıkan, doğruyu söyleyen herkes Aydın Ak Parti’de istenmeyen adam ilan ediliyor. Son gelişmeleri değerlendirdiğinizde aciz tablo bize şunu diyor.  Teşkilatlar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmasa darma duman olacak dakikasında. 
MHP İL BAŞKANI ALICIK’TAN DİKKAT ÇEKEN ÇIKIŞ
Bu arada geçenlerde MHP İl Başkanlığı mazbatasını alan Haluk Alıcık’ın dikkat çeken açıklaması gözlerden kaçmasın. “Aydın’da HDP MHP den fazla oy alıyor. Bu kabul edilemez” Bizde ekleyelim İyi Parti ise çoktan MHP’yi geçti gitti. Ak Parti ve MHP birlikteliğinin dağınık duruşu muhalefete istedikleri alanı açıyor.
Biz tespitlerimizi yapalım. Büyüklerimiz daha iyi bilirler mi acaba yoksa bilmediklerini biz anladık da o yüzden mi bizi sevmiyorlar diye biraz kafa yoralım.
İyi Haftalar..