• Reklam

ÜLKEN, “ÜYELERİMİZ İÇİN GENİŞ KAPSAMLI BİR FUAR TAKVİMİ OLUŞTURDUK”

ÜLKEN, “ÜYELERİMİZ İÇİN GENİŞ KAPSAMLI BİR FUAR TAKVİMİ OLUŞTURDUK”

ÜLKEN, “ÜYELERİMİZ İÇİN GENİŞ KAPSAMLI BİR FUAR TAKVİMİ OLUŞTURDUK”
05 Ekim 2021 - 13:22



Aydın Ticaret Odası’nın 2. ve 10. Meslek grubundan kayıtlı üyeleri İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi ‘nde düzenlenen AYMOD 26. Uluslararası Ayakkabı Moda Fuarı ve İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenen Isk-Sodex 2021 Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Vana, Tesisat, Su Arıtma, Yangın, Havuz Ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarına katılım sağladı.
Ayakkabıcılık sektöründe faaliyet gösteren AYTO Üyeleri ayakkabıdan çantaya, mümessilliklerden dergilere kadar geniş yelpazede ürün çeşitliliği sunan fuarda sektörde uluslararası alanda öncü üretici firma ve ihracatçı firmalar ile görüşme imkanı bulurken İnşaat ve destekleyici faaliyetler ve mühendislik faaliyetinde 10. Meslek grubuna kayıtlı AYTO Üyeleri klima ve havalandırma sistemlerinden güneş enerjisi sistemlerine yönelik birçok yenilikçi uygulama ile buluştu.
Gerçekleşen fuar organizasyonları hakkında açıklamalarda bulunan TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan ÜLKEN “Aydın Ticaret Odası olarak sektör liderlerinin hedef pazarlarına ulaşabilmeleri ve profesyonel alıcılarla iletişime geçebilmelerine fırsat sağlayan, katılımcı açısından öncü fuarlar arasında yer alan fuarlara Üyelerimizin katılımlarını sağlamaya devam ediyoruz, bu sebeple AYTO olarak ulaşım ve konaklamanın Odamızca karşılandığı fuar organizasyonları düzenleyerek bu yıl ve 2022 yılına yönelik Üyelerimiz için oldukça geniş kapsamlı bir fuar takvimi oluşturduk.” dedi.