TDP'nin Aydın Milletvekili adayı Selçuk Yasan olacak

TDP'nin Aydın Milletvekili adayı Selçuk Yasan olacak

TDP'nin Aydın Milletvekili adayı Selçuk Yasan olacak
15 Eylül 2021 - 10:34

 Partisinin İl Binası açılışını gerçekleştirmek için Aydın'a gelen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, "Kale komutanı" olarak seslendiği İl Başkanı Selçuk Yasan'ın, birinci sıra milletvekili adayı olacağını açıkladı.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin il binası açılışını gerçekleştirmek için Aydın'a geldi. Esnafları ziyaret ederek dertlerini dinleyen ve gazeteciler ile bir araya gelerek sorularını yanıtlayan Başkan Sarıgül, İl Başkanı Selçuk Yasan'dan övgü dolu sözlerle bahsetti.

"BİZİM KAHRAMANIMIZ"

Vefalı bir insan olduğunu söyleyen Sarıgül, "Bir adım gelene 10 adım giderim. Hayatım boyunca Allah'ım bana kolay işler vermedi. Allah'ım beni zor işlerle denedi ama unutmayın ki tarih kolay işten çıkanları değil zor işten çıkan kahramanları yazar. Selçuk da burada bizim kahramanımız. Aydın'daki kale komutanımız, teşkilat başkanımız. Bir kereye mahsus olmak üzere kurucu İl Başkanlarımız, o illerimizde liste başlarımızdır. Diğer sıralar da partiye kayıtlı üyelerle belli olacak" diyerek, Başkan Yasan'ın birinci sıra Milletvekili adayı olacağını açıkladı.