Sultanhisar’da feci kaza 1 ölü

Sultanhisar’da feci kaza 1 ölü

Sultanhisar’da feci kaza 1 ölü
20 Eylül 2022 - 08:24

Sultanhisar Kavaklı mevkiinde bir kamyonetle işçileri taşıyan minibüs çarpıştı. Kazada çok sayıda işçi yaralanırken kamyonet sürücüsü Ahmet Yörük yaşamını yitirdi.
Kaza, Aydın-Denizli Karayolu Sultanhisar’a bağlı Kavaklı mevkiinde saat 06:00 sularında gerçekleşti. Edinilen bilgiye göre tarım işçilerini taşıyan minibüs ile kamyonet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle çok sayıda işçi yaralandı. Köşk’ten Sultanhisar’a doğru ilerleyen Ahmet Yörük idaresindeki kamyonet, trafik ışıklarında bekleyen bir diğer minibüse arkadan çarptı. İhbar üzerine bölgeye Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiyesi, sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Sıkıştığı yerden itfaiyenin yardımıyla kurtarılan yaralılar, ambulanslarla Nazilli Devlet Hastanesi ve Sultanhisar Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Durumu ağır olan 49 yaşındaki Ahmet Yörük, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Köşk’ün Kartepe Mahallesi’nde oturan ve marangozluk yaptığı öğrenilen Ahmet Yörük’ün ölüm haberi, yakınları ve sevenlerini hüzne boğdu.