• Reklam

RIDVAN EŞİN “İYİ PARTİ’YE GEÇİYOR” İDDİALARINA CEVAP VERDİ

RIDVAN EŞİN “İYİ PARTİ’YE GEÇİYOR” İDDİALARINA CEVAP VERDİ

RIDVAN EŞİN “İYİ PARTİ’YE GEÇİYOR” İDDİALARINA CEVAP VERDİ
30 Haziran 2022 - 07:52



İş insanı Rıdvan Eşin, birtakım basın organlarında “İyi Parti’ye Geçiyor” şeklinde çıkan iddialara cevap verdi.

Eşin açıklamasında; “Aydın için attığımız her iyi adımda, iyilik yapmaktan yoksun birtakım kimselerin, dedikodu mahiyetindeki iftiralarına maruz kalıyoruz. Sökespor’a sponsor olduk, Söke’ye belediye başkanı mı oluyor dediler. Nazillispor’a destek olduk, İyi Parti’ye mi geçiyor dediler. Aydın’daki sosyal faaliyetlere destek olduk, para mı aklıyor dediler. SMA hastası çocuklarımıza destek olduk, reklam yapıyor dediler. Dediler de dediler…"igfadelerini kullandı.

"Gönlümüzü ve soframızı açtığımız arkadaşlar...."

Eş,n açıklamasının devamında eleştiri yapanların tanıdık insanlar olduğunu ifade ederek, "Kalbi paslanmış bu tarz kimselerin kimler olduklarını, kimlerden emir ve talimat alarak bu konuları gündeme getirdiklerini maalesef biliyoruz. İşin acı yanı, bunların bazılarının gönlümüzü ve soframızı açtığımız arkadaşların arasından çıkması bizi ziyadesiyle üzmüştür." dedi.


" Bizim duruşumuz da rengimiz de bellidir."

Eşin açıklamasında ayrıca şunları kaydetti:

"Biz Aydın’da ticaret yapan, yurtdışından memleketine döviz kazandıran ve burada istihdam oluşturan bir firmayız. Amacımız dün olduğu gibi, bugün ve yarın da öncelikli olarak Rabbimizin rızasına uygun iş ve işlemler yapmak, yaşadığımız şehre ve ülkeye fayda sağlamak olmuştur. Küçük ayak oyunlarına, basit iddia ve iftiralara ayıracak vaktimiz yoktur. Bizim duruşumuz da rengimiz de bellidir. Biz bir yerlere gelmenin nasip işi olduğunu bilen, bu sebeple de başkalarına zarar vererek, iftira atarak, üstüne basarak çıkmanın caiz olmadığı bir kültürden geliyoruz. Bu iftirayı ortaya atan arkadaşların isimlerini paylaşıp onları rencide etmek istemiyorum. Umarım bize yapmaya çalıştıkları şey kendi başlarına gelmez.
Ben bu devlette yaşayan ve Rabbim izin verdiği sürece de bu devlete hizmet edecek olan 80 milyon kişiden sadece biriyim. Devlete hizmet etmenin tek yolu siyaset değildir. Bu sebeple bizim öncelikli hedefimiz kendimize, ailemize, çevremize, ülkemize faydalı bir birey olmaktır. Biz kendi evimizin önünü temizliyoruz. Herkese de tavsiyem, kendi evlerinin önünü temiz tutmasıdır. 
Siyasi arenadaki arkadaşlardan da ricam, kendi kişisel hedeflerine ve çıkarlarına bizi alet etmesinler.”