Rıdvan Eşin dobra dobra konuştu

Rıdvan Eşin dobra dobra konuştu

Rıdvan Eşin dobra dobra konuştu
19 Kasım 2022 - 06:16

Nazilli Belediyespor'un isim sponsoru Eşin Group'un sahibi Rıdvan Eşin, kendisine yönlendirilen iddiaları yalanladı.
Sezon başında Nazilli Belediyespor'a isim sponsoru olan Rıdvan Eşin  kendisi hakkında bazı basın organlarında ter alan karalama kampanyalarına tepki gösterdi.
 Hakkında çıkan iddialara ÖZEL olarak Ajans EGE Haber'e konuşan Eşin '' Aydın'da siyaset yaptığımdan dolayı çekememezliklerin olması doğal. Basında çıkan karalama kampanyalarınından haberdarım, şahsıma yönlendirilen tüm iddialar yalandır. Teknik Direktör Cihan Erdil'in istifasıyla başlayan bir süreç var. Basında yer alan gazetelerle anlaşma yapmadığım için bunları yazıp çizmeye başladılar. Ben öğrencilere, sokak hayvanlarına ve bir çok spor kulübüne maddi ve manevi yönden destek veriyorum. Yaptığım 100 iyiliği kimse alkışmalazken ortalığa atılan bir iftirayı herkesin dillendirmesini hayretler içerisinde izliyorum'' dedi.

''BORCUM YOK''

Eşin Group Nazilli Belediyespor'a günü gelen ödemenin gerçekleştiğinden bahseden Eşin '' Günü gelmiş tüm ödemeler gerçekleşti. Günü gelmiş ve ödenmemiş bir borcum yoktur'' dedi ''İNŞAAT İŞİNİ BIRAKIYORUM'' Eşin röportajın sonunda '' Gördüm ki siyaset ve ticaret aynı yolda gitmiyor. Elimde olan inşaat işleri bittikten sonra ticaret hayatıma son vereceğim'' dedi.