Özlem Çerçioğlu yine gönüllerde taht kurdu

Özlem Çerçioğlu yine gönüllerde taht kurdu

Özlem Çerçioğlu yine gönüllerde taht kurdu
09 Haziran 2021 - 10:01

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından satın alınan yeni iş makinelerini düzenlenen törenle hizmete aldı. Törende konuşan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bu imkanları bize Aydın halkı sağladı. Bu gördüğünüz araçları biz Aydın halkından topladığımız vergilerle aldık” sözleri büyük övgü alırken Çerçioğlu bir kez daha gönüllerde taht kurdu.
Aydın’ın altyapısını yenileyerek kalıcı hizmetler sunan ve birçok ilçede içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu ve tarımsal sulama yapım işlerini sürdüren Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ASKİ) iş makinesi filosunu 37 adet Beko Loder kazıcı yükleyici, 1 adet toprak silindiri, 1 adet Greyder ile güçlendirdi.
 Atatürk Kent Meydanı’nda sergilenen araçlar için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi bürokratları ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla bir tören düzenlendi.
Açılışta konuşan ASKİ Genel Müdürü Hakan Olkaç, satın alınan araçların kurumun öz malı olduğunu vurgulayarak Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti.

‘Aydın halkından topladığımız vergilerle aldık’

 

Olkaç’ın ardından bir konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Bu imkanları bize Aydın halkı sağladı. Bu gördüğünüz araçları biz Aydın halkından topladığımız vergilerle aldık. Ve şimdi de Aydın halkına daha iyi hizmet verebilmek için tüm gücümüzle çalışıyoruz. Bu zamana kadar yapmış olduğumuz hizmetlerin kat ve kat fazlasını yapacağız” dedi.