NDH. Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik, "Hastanemizin Anjiyo Merkezi 2022 yılı başlarında faaliyete geçecek’"

NDH. Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik, "Hastanemizin Anjiyo Merkezi 2022 yılı başlarında faaliyete geçecek’"

NDH. Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik,
17 Aralık 2021 - 17:11

Aydın’ın Nazilli ilçesinde bulunan Nazilli Devlet Hastanesinde Nazilli ilçesi başta olmak üzere çevre ilçeler ve kırsal mahalleleri ile birlikte 400 bin kişiye sağlık hizmeti verecek olan Anjiyo Merkezinin yapım inşaatına başlandı. Anjiyo Merkezi tamamlandığında 400 bin vatandaşa sağlık hizmeti verecek. 
Nazilli ilçesinde bulunan Nazilli Devlet Hastanesi’nde hayırsever vatandaşların ve kurumların bağış ve katkıları ile hizmet kalitesi her geçen gün artıyor. Nazilli ve çevre ilçelerindeki vatandaşlara sağlık hizmeti veren hastaneye bağışlar sayesinde yeni birimler ve son sistem cihazlar kazandırılmaya da devam ediliyor.

-Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik, ‘Anjiyo Laboratuarımız Uğur Soğutma’nın bağışları ile yapılacak’ 

Hastanedeki çalışmaları yerinde takip eden Başhekim Uzm. Dr. Engin Tetik, “Nazilli Devlet Hastanemizde Anjiyo laboratuvarı ve KVC yoğun bakım yapım işine başlandı. En kısa zaman içerisinde süreci tamamlayıp bölgeye anjiyo hizmeti vermek en önemli amacımız. Bütçesi tamamıyla Uğur Soğutma A.Ş. tarafından desteklenen 13 milyon 800 Bin TL’lik bu hizmet için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Desteklerinden ötürü başta Sağlık Bakanımız Dr. Fahrettin Koca olmak üzere Milletvekilimiz Bekir Kuvvet Erim’e, İl Sağlık Müdürümüz Dr. Osman Açıkgöz’e ve tüm devlet büyüklerimize şükranlarımı sunuyo

NDH. Başhekimi Uzm. Dr. Engin Tetik, ‘Hastanemizin Anjiyo Merkezi 2022 yılı başlarında faaliyete geçecek’

Anjiyo Laboratuvarı ve KVC Yoğun Bakım Ünitesi’nin de Şubat 2022’de faaliyete geçeceğini de belirten Başhekim Uzm. Dr. Engin Tetik, “2013 yılından bu yana Nazilli Devlet Hastanemiz şu andaki yeni binasında Nazilli ilçemiz başta olmak üzere bölgemizdeki 6 ilçemiz ve kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza sağlık hizmeti vermektedir. Hastanemizde geçen yıl yapılan bağışlarla beraber yaklaşık 81 yoğun bakım yatağımız mevcuttur. 
Bağışçılarımız ile yaptığımız görüşmeler sonucunda Hastanemizde yapılacak olan anjiyo ünitemiz için bütçesi tamamıyla Uğur Soğutma A.Ş. tarafından desteklenen 13 milyon 800 Bin TL.’ya mal olacak olan ünitemizin kurulumun çalışmalarına başlandı. 
Anjiyo ünitemizin kurulum çalışmalarının tamamlanmasının ardından kalp damar cerrahisi, kardiyoloji ve nitelikli personel atamaları sonrasında Hastanemiz bünyesinde yani bölgemizde bir anjiyo merkezi kurulmuş olacak. 
160 bin 877 olan ilçe nüfusu ile birlikte çevre ilçelerimiz ve kırsal mahallelerimiz ile birlikte toplam 400 bin vatandaşımıza sağlık hizmet vereceğiz. Hastanemiz bünyesinde kurulacak olan bu ünitemiz bölge sağlığına büyük hizmet sağlayacak. Biz bu konuda çok mutluyuz ve emeği geçen devlet büyüklerimize ve çok değerli bağışçılarımıza çok teşekkür ediyoruz. Nazilli için hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.
(FOTOĞRAFLI-GÖRÜNTÜLÜ)