Nazilli Şehir Stadı çevresinde yenileme çalışmaları başladı

Nazilli Şehir Stadı çevresinde yenileme çalışmaları başladı

Nazilli Şehir Stadı çevresinde yenileme çalışmaları başladı
20 Ağustos 2022 - 22:22



Nazilli Belediyesi ekipleri, Şehir Stadı çevresinde bakım, onarım ve tadilat çalışmalarına başladı. 

Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalar kapsamında; deforme olan parke taşları, çiçeklikler ve kaldırım kenarlarındaki bordürlerde kazıma işlemi yapıldı. 
Seyirci ve protokol giriş kısımlarında ise mevcut giriş merdiveni yıkılarak eskiyen kapılar çıkarıldı. 

Şehir stadını daha iyi bir görünüme kavuşturmak için başlatılan çalışmalarla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, yenileme faaliyetlerinin bir sonraki maç gününe kadar tamamlanacağını kaydetti. 


Nazilli Belediyespor’un kentin tanıtımı noktasında büyük önem taşıdığına dikkat çeken Başkan Özcan; “Üst lige yükselme konusunda ciddi bir gayret sarf ediliyor. Bu süreç içerisinde alt yapıda olduğu gibi maçların oynandığı ortamların da günümüzün yasal şartlarına uygun hâle getirilmesi gerekiyor.  Nazillisporumuzu izlemeye gelen vatandaşlarımızı daha iyi bir ortamda karşılamak amacıyla burada düzenlemeye giriştik. Fen İşleri Müdürlüğü personelimize ve burada çalışan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Nazillimize hizmet etmeye devam ediyoruz. Çıktığımız ligin pozisyonu itibariyle dikkatli olmamız gerekecek. Bu yüzden turnike ve girişlerde teknik özelliklere sahip değişiklikler yapılacak. Bütün vatandaşlarımızın da bu noktada kurallara riayet etmelerini diliyor ve istiyoruz” diyerek Nazilli Belediyespor’a başarılar diledi.