MESUT TOROS"LİGDE KALMAK ŞAMPİYONLUK KADAR DEĞERLİ"

MESUT TOROS"LİGDE KALMAK ŞAMPİYONLUK KADAR DEĞERLİ"

MESUT TOROS
21 Mayıs 2023 - 10:24

 

Nazilli Belediyespor kritik Bursaspor maçında evinde 1-1 berabere kalarak ligde kalmayı başarırken, Teknik Direktör Mesut Toros, ligde kalmanın şampiyonluk kadar değerli olduğunu söyledi.

Gazatecilere açıklama yapan Toros,, ligde kalmanın çok önemli olduğunu Nazilli taraftarının bir daha böyle bir sıkıntılı süreci yaşamamasının en büyük temennisi olduğunu belirterek, “Nazilli şehrine hayırlı olsun.” dedi.

 

ÇOK ZORLU SÜREÇTEN GEÇTİK

 

Yaşadıkları sürecin, stersli yorucu ve çok zorlu olduğunu söyleyen Mesut Toros,bu süreçte oyunculara çok yük bindiğini vurgulayarak şöyle konuştu:
"Bugün Belediye başkanımıza, kulüp başkanımıza, yönetimimize ve taraftarımıza desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Burada en önemli faktör oyuncularımın gösterdiği performans. Biliyorsunuz ikinci devre gitmesini istemediğimiz oyuncular da gitmek istedi. Transferlerle alakalı da herkes çok uğraştı ama olmadı. Oyuncularımıza çok yük bindi. Çok zorlu süreçten geçtik ve hiçbir şeyi sorun etmedik. Çok önemli iki maç kazandık. Bence küme de kaldığımız Arnavutköy maçıydı ardından Urfa'yı yendik. Nazilli şehrine hayırlı olsun. Bence ligde kalmak şampiyonluk kadar değerli ve anlamlı"

 

“KONUŞMAK HENÜZ ERKEN”

Gelecek sezondan Nazilli’de olup olmayacağı konusunda kesin bir durumun olmadığını belirten Toros, “Önümüzdeki sezon için konuşmak henüz erken. Sözleşmem hala devam ediyor. Tabi gelecek sene için plan program yapıp takıma sunacağım. Eğer istediğimiz şartlar ve hedefler oluşacaksa zaten mücadelemiz devam ediyor. Her zaman söylüyorum bu şehir bana çok şey kattı bende ona çok şey kattım. Burayı da seviyorum. Dinlendikten sonra herhalde bir iki hafta sonra görüşeceğiz.” dedi.