AYDINSPOR 1923   SÜPER AMATÖR KÜMEDEN ÇEKİLMELİ …AMA NEDEN ?



Burada yazacaklarım tamamen benim şahsi düşüncemi ifa edecek. Kimseden bugüne kadar icazet almadım almamda belki kiminiz kızacak kiminiz doğru yazmış diyecek ama “ Aklın yolu bir”. 
Ben Aydınspor 1923 Süper Amatör Küme’den  çekilmeli derken kendimce mazeretlerim var. Yoksa Aydınspor 1923 ‘ün bu hale gelmesinde emeği ve çabası olan cebini dolduran hırsızlık yapan kim ne varsa zaten kulüp bilgisayarında kayltlı. Onlarla ilgili düşüncemde tek bir gram eksilme yok..Kimsenin olmasın. Kim ne çalmış diye merak ediyorsunuz hepsi kulüp bilgisayarı karar deftelerinde kayıtlı.. İzin alın bakın…
Yazımı hiç uzatmayacağım.  Öncelikle Hüsamettin Artan başkan bu takım için verdiğin onurlu gururlu mücadelenden dolayı seni bir kardeşin olarak  yürekten kutluyorum. Tek başına o kulübü yaşatmak için mücadele ettin. Yılmadın yalnız  kaldın ama  başaramadın, başaramazdın..
Bak Hüsamettin başkan  Aydınspor 193 Süper Amatör Küme’ye düştü ya.  Şimdi mantıklı olup iyi düşünmeli,   etrafındaki arkadaşlarınla eski yöneticilerinle görüş ve takımı biran önce  Süper Amatör Küme’den de çek Ama neden….?
Bu sezon  Süper Amatör Lig’de Aydınspor 1923,  Aydınspor , Aydın Büyükşehir Belediyespor, Çine Madranspor, Germencikspor, Davutlar Belediyespor, Didim Belediyespor, İncirliova Belediyespor,  Bozdoğan Belediyespor,  Merkez Yeniköyspor, Didimspor, Ortakçıspor  gibi takımlarla mücadele edecek.
Bakıldığında hepsi belediye destekli takımlar.Belediyenin amatör küme takımlarına vereceği desteklerle ayakta kalabilecek takımlar  Peki bizim Aydınspor 1923’ün nesi var. Tesisten çıkarmak için gün sayıyorlar, Hatta daha düne kadar Hüsamettin Artan’a  yalakalık yapan tesiste çalışıp belediyeden maaş alanlar mal kaçırmasın diye tesisi gözetliyor..Eski kulüp müdürü geceleri evine oradan geçiyor ellerini ovuşturarak…
Şimdi Aydınspor 1923’ün karşısında hepsi düşman olmuş  çok bir büyük kapasite var. Bu düşmanların arasında yaşama,  ayakta kalma şansı artık yok. sevilmiyoruz herkesin nefret ettiği dışladığı bir takımız.  Bence Hüsamettin Artan başkan çıkıp basının karşısına


 “ ARKADAŞLAR BU AYDIN’DA HELE MERKEZDE YILDIZSPOR BAL’DA MÜCADE EDERKEN  AYDINSPOR, AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR VE BİZ AYDINSPOR 1923 AYNI LİGDE MÜCADELE EDERSEK CAMİALARI İSTEMESEKTE  BİRBİRİNE DÜŞÜRÜRÜZ.  AYDINSPOR-AYDINSPOR 1923 MAÇINDA YADA AYDIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR-AYDINSPOR 1923 MAÇINDA,  MAÇA GELECEK TARAFTARIN NE GİBİ DUYGULAR İÇİNDE OLACAĞINI DA DÜŞÜNEREK BEN SÜPER AMATÖR LİGDEN,  TOPLUMU AYRIŞTIRMAMAK, SPOR CAMİASINI 3-4’E BÖLMEMEK ADINA  ÇEKİLİYORUM.
 KULÜBÜN BORCU YAKLAŞIK …… ŞU KADAR 16 MİLYAR BU BORCUN YAKLAŞIK……..ŞU KADARI I ŞAHISLARA EN ÖNEM Lİ BORÇ DA ……….. BUNLAR”
diyerek mali tabloyu da kaba taslak açıklayıp Aydın spor kamuoyuyla helalleşmeli..   Bu  arada alt yapı hocaları ile bir toplantı yapıp alt yapıdaki genç yetenekler içinde görüşlerini alıp, onlarında önünü açmalı..
 
1 LİRA VERENDE 10 TRİLYON VERENDE ARTIK BİR BARDAK SU İÇSİN

Katılırsınız katılmazsınız.. Bu saatten sonra bu kulübe 1 lira verende 10 milyar verende kulübü icraya verende bir bardak soğuk su içer.. bir Allahın kulu bir  kuruş alacağını alamaz. 
Bu takım yaşadığı müddetçe bu borçlar yaşar. Bir daha bu takım profesyonel lige döner mi bence  dönmez…. Zaten yaşamasını istemeyenlerin sayesinde burada değilmiyiz….Fazla söze gerek yok. Aydınspor 1923’ün ömrü buraya kadarmış.. Özlem Çerçioğlu çok büyük bir evladını o çok büyük dostları, haramzadeleri yüzünden kaybetti.  O kadar mesaj attım “dinle başkan bu takımı düşürüyorlar” dedim 3 yıl önce,,, 4 maçta 1 puan alamadan düştük düşürdüler.. Dinlemedi… dinletmediler. Ama “iş istiyorum” diye mesaj attığımı Aydın’a yaydı mesajı  sayın Çerçioğlu, ve  bir gün olsun” ya Suat gel bir kahve içelim anlat neler oluyor”  demedi eskiden dediği gibi…  oğlum Mete üzerinden bile Allahsızca beni vurdular…isyan ettim.. hayatımı mahvetti sağlımdan ettim sakat bıraktı  Aydınspor 1923. Bundan sonra bazı bildiklerimi de mezara kadar saklayacağım.

 
SÖZÜN BİTTĞİ YER
 
Evet  artık taraftar soğudu, Aydın’a heyecan getirecek bir  spor oluşumu bu sene Yıldızspor ailesi ile olacak. Siyaset hep bu sporun içinde olursa Aydınspor’da Aydın Büyükşehir Belediyespor’da 4 yılda Aydınspor 1923’ten farkı kalmaz…  
Sözün bittiği yer artık…Elvada gözümün nuru Aydınspor 1923 elveda o güzel insanlar,  elveda hakkını bugüne kadar helal etmeyen futbolcular,  elveda yağmur çamur demeden  bu takımı destekleyen hapis yatan ceza alan asi kankalar.. elveda…..