Metin Yavuz gerçekleri çok önceden görmüş..



 
Seçim sonrası özellikle Didim’de eteklerdeki taşlar dökülmeye başladı.. Sıkı takip ediyorum..ama ben çok öncesinde bir açıklamayı takibe almıştım. Şimdi onu fırından çıkarmanın zamanı geldi diye düşünüyorum…
 Tarih 14 Ocak 2019 seçimlere aylar kala Didim’e gelen ve seçim startını başlatan AK Parti Aydın Milletvekili ve MKYK Üyesi Metin Yavuz bakın ne demiş yerel gazetelerde manşet olmuş,
 “Birlikte yürürsek BU BAYRAĞI DİDİM'E DİKERİZ”  sanki sonun başlangıcını  bilmiş sayın Yavuz, ben de bu notu bir yere almışım… ne demek istemişti Sayın Metin Yavuz ?  “birlikte yürümekten” yani Reis’in dediği gibi “bir olmaktan” diri olmaktan“ vurgu yapmış..
O gün yaptığı açıklamada, “Gönül isterdi ki herkese bir görev verelim. Ancak bir kişi belirleniyor ve onunla beraber yürüyoruz” derken bile verdiği mesaj ile ders vermiş Metin Yavuz, şimdi 31 Mart sonucunu gördükten sonra, Didim’de ne AK Parti ne de MHP’nin oylarının ağırlığı  Mümin Kamacı’ya gitmiş ortaya çıkan tabloda…Zaten Metİn Yavuz’un Ocak ayında söylediği “birlikte yürürsek” mesajını ta ki 7 Nisan’a kadar içinde saklayıp sosyal medyada kusmak zorunda kalan  MHP Didim İlçe Başkanı Fikret Alkaya yeni anlamış….bakın Fikret Alkaya Metin Yavuz’un Ocak ayında söylediklerini Nisan ayında nasıl doğrulamış, ne yazmış önceki gün aynen aktarıyorum,
 “Çok düşümdüm yazıp yazmamak arasında kaldım ama yazacağım,Bir seçim atlattık,Lakin bazı şeyleri görmemiz lazım, Önce şunu söyleyeyim, Davasına Sahip çıkanlardan Allah razı olsun, Lakin kendini Ülkü devi gören,Hangi görev verilse deyip kendi ikbalini davasının önünde gören Sayfasında ülkücülüğü kimseye bırakmayan, Sonra okul önünde bekleyip chp oy verin diyen teşkilatı her anlamda kötüleyen, Bire bir insanlara sakın cumhur İttifakına oy vermeyin diyenler, Kendinilerini kandırıp birbirine gaz veren şahsiyetsiz en basit anlamda , ŞEREFSİZLER inin artık bu kutlu davanın sırtından, Ben varsam teşkilat var yoksa teşkilat yok diyen kan emiciler, Birazcık Onurunuz Varsa ya olduğunuz gibi olun yada göründüğünüz gibi olun,Her tarafa kuyruk sallamayın, Çapına bakmadan liyakatına ve geçmişine bakmayan devşirmeler,Hepiniz biliniyorsunuz, bu Size son uyarımdır, Daha ileri giderseniz tüm Kanuni hakları kullanacağım, Son olarak soytarının biri bizi görgüsüz görüp zerzevat yakıştırması yapmış, Bak evlat senin yaşın kadar benim ülkücü camiaya hizmet ve Gönül vermişliğim var ,senin gibi dünün dev solcusu değilim, Aramıza kiripto  Olarak girip teşkilatı sen ve senin gibi çakma isimle aramıza girmek isteyen bir bayan versiyonun vardı ele geçirmek istediniz , Bak evlat Bu dava sizin gibi devşirmeler kaldırmaz, Sizin bildiğiniz gibi değil,burda sizin Anlayamayacağınız şeylerden bahsetmeyeğim, Zaten anlatsamda anlamazsınız, Son olarak Ne mutlu Ülkücü Ahlak, fazilet ve yaşam şekli olanlara,NE MUTLU TÜRKÜM VE ÜLKÜCÜYÜM DİYENLENLERE” kelimesi kelimesine yazdım tek bir harfi değiştirmeden .
Evet sen çok haklıymışsın sayın Metin Yavuz vekilim geleceği Ocak ayında görmüşşsün.. birileri Nisan ayına kadar susmuş.. şimdi kusmuş keşke o da erken fark etseydi.
Didim’e ben saydığım kadarıyla en az 5 yada 6 kez geldiniz seçim sonucuna  sizde o kadar inanmıştınız ki seçim akşamı bile Didim’e geldiniz Mümin Kamacı’nın yanında oldunuz. Her gelişinizde   aynı esnafı birkaç kez gördüğünüz oldu samimi sohbetlerinize tanık olduk… Mümin Kamacı’nın aldığı  19 bin oyu kim verdiyse hepsine dokunduğunuz elini sıktığınız  belli oldu,  diğer dokunduklarınız ise samimi olmadıkları ortaya çıktı..Bunların  içinde maalesef Mustafa Denizli’nin o meşhur sözü ile.”İçimizdeki İrlandalılar” da vardı.  Evet Mümin Kamacı ve sizi Didim’de “İçiNizdeki İrlandalılar” sattı. Birde seçim gecesi Türk Bayrağı ve Atatürk’ün marşlarıyla  Didim’deki CHP’lilerle birlik olan HDP Bayraklarıyla nara atanlar sattı…
Sayın Metin Yavuz bu seçimde en çok çalışan Aydın genelinde de sonucu gören milletvekili olmuştur..
Şimdi 5 yıl seçimsiz bir süreç var. MHP’yi bilemem ama AK Parti’de köklü bir değişim olacağı aşikar…”Ben konuştum sen konuşmadım” diyenlerle “ben çalıştım sen çalışmadın” diyenlerin çok acil ayıklanması gerekiyor Didim’de…Burda da bence iş yine Sayın Metin Yavuz’a düşecek çünkü  bütün gerçekleri kimin samimi yada samimiyetsiz olduğunu  çok biliyor.. bekleyip göreceğiz… Metin Yavuz’un Ocak ayında seçim startında yaptığı açıklama ile son veriyorum yazıma..belki daha iyi anlar bazıları..  
“Ben Didim'den umutluyum. Hep birlikte bu yolda yürümeye devam edersek AK PARTİ bayrağını Didim'e dikeriz.
Şimdi meclis üyesi belirleme aşamasına geldik. Nasıl başkan aday adaylığı sürecinde gönül birlikteliği ettiysek. bundan sonra da öyle süreceğine inanıyorum. Meclis üyeliği sıralamasında aynı hassasiyet gösterilecektir. Partimize bu konuya ilişkin katılımlar olacaktır. 
Sıralamada görev nerede verilirse orada görev yapılacaktır. Didim bu şekilde kazanılacaktır. Geçtiğimiz seçimlerde bütün adaylar aynı bant çizgisindeydi. Bu seçimde Didim'e AK PARTİ bayrağını dikersek DİDİM kazanacaktır. Eğer başaramazsak DİDİM'İN geleceği malum.
Bunu herkese anlatmamız lazım. Teşkilat üzerine düşeni yapmalı, sıkılmadık el, girilmedik ev kalmamalı. İnsanlarımız vefalıdır. Arayıp soranı unutmaz.
Didim'i güzel bir turizm beldesi haline getirmeliyiz. Doğal bir güzelliği  var” ancak yapılaşma, alt yapı, çevre düzenlemesi konuları oldukça eksik. Bunları en iyi hale getirmeliyiz. Aday adaylık sürecinde sahada çalışan arkadaşlarımızdan aynı performans ile davaya sahip çıkmalarını bekliyorum.”

Teşekkürler METİN YAVUZ Teşekkürler baba adam MÜMİN KAMACI…