Kuşadasıspor'da Erman Kılıç dönemi

Kuşadasıspor'da Erman Kılıç dönemi

Kuşadasıspor'da Erman Kılıç dönemi
01 Aralık 2021 - 12:25

 3. Lig 2. grupta mücadele eden Kuşadasıspor’da, Gürkan Ferhatoğlu’nun ayrılmasının ardından eski Galatasaraylı futbolcu Anagold Erzincanspor’dan ayrılan Erman Kılıç Teknik Direktör görevine getirildi. 
Kuşadasıspor, teknik direktör Gürkan Ferhatoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük koltuğunu Anagold Erzincanspor ile yollarını ayıran teknik adam Erman Kılıç ile doldurdu.
Geçtiğimiz yıl Kuşadasıspor’u BAL Ligi grup finallerinden 3. Lig’e çıkaran Gürkan Ferhatoğlu ile yollarını ayıran Kuşadasıspor, yeni teknik direktörünü buldu. Siyah beyazlı ekip, bu sezon, aldığı kötü sonuçlar nedeniyle Anagold Erzincanspor’dan gönderilen Galatasaraylı eski futbolcu çiçeği burnunda Teknik Direktör Erman Kılıç ile anlaşma sağladı. 
Bir dönem Galatasaray’da forma giyen genç teknik adamın işini siyah beyazlı ekip büyük ölçüde bitirirken iş imzaya kaldı. 38 yaşındaki çalıştırıcının önümüzdeki günlerde Kuşadasıspor ile sözleşme imzalaması bekleniyor.
2.Lig ekibi, Anagold Erzincanspor’da bu sezon teknik direktörlük kariyerine başlayan Erman Kılıç, takımın başında çıktığı 9 müsabakada yalnızca 1 galibiyet alırken çizdiği kötü grafik sonucu takımdan ayrılmıştı. Kuşadası spor ile anlaşma sağlayan teknik adamın önümüzdeki günlerde Kuşadası’na gelerek yeni takımı ile sözleşme imzalaması bekleniyor. 
ERMAN KILIÇ KİMDİR?
Erzincan’da 1983’te dünyaya gelen ve 1992 yılındaki Erzincan depreminden sonra ailesiyle İzmir'e taşınan Erman Kılıç, babasının ondaki futbol yeteneğini görerek Bergama Belediyespor’un alt yapısına yazdırmasıyla futbola adım attı. Futbol yaşamında Göztepe, Elazığspor, İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Sivasspor, Galatasaray, Eskişehirspor ve Antalyaspor gibi takımlarda da top koşturan Erman Kılıç, en başarılı yıllarını Sivasspor’da geçirdi. En son 24 Erzincanspor da hem futbolcu hem sportif direktör olarak görev aldı.