İYİ Parti Lideri Akşener Nazillililerle buluştu

İYİ Parti Lideri Akşener Nazillililerle buluştu

İYİ Parti Lideri Akşener Nazillililerle buluştu
17 Mart 2022 - 16:47



Bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Nazilli’ye gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener esnaf ve vatandaşlarla buluştu.  

Uzun Çarşı’nın kuzey girişinde vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Akşener, ardından Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan ile birlikte Perşembe Pazarı’nda esnafla Pazar Duası etti. 

“ESAS MESELE SESİNİZİ DUYURMAK”

Uzun Çarşı’da toplanan on binlerce kişiye yaptığı konuşmasında Türkiye’de yaşanan ekonomik kriz ve işsizlik sorunlarına değinen Akşener, “Yaptığım esnaf ziyaretlerinde umutsuz gençlerle karşılaşıyorum ve esnaflarımızın dertlerini dinliyorum. O gündemlerin içinde bugüne kadar herhangi bir partiyi hiç yermedim, kendi partimi hiç övmedim, propaganda yapmadım. Seçim zamanı bunu yapacağız ancak esas mesele sizin dertlerinizi anlayıp çözümler üretmek ve kamuoyuyla paylaşıp sizlerin sesini duyurmak. Türkiye şuculuk, buculuk üzerinden öyle kavga ettirildi ki, dolayısıyla seçmen velinimet olmaktan çıktı” ifadelerine yer verdi. 

“SEÇMEN OLMAZSA SİYASET OLMAZ”

‘Seçmen olmazsa siyaset olmaz’ diyen Başkan Akşener; “İstedim ki ağaların, muhteremlerin hepsi buraya gelsin, sizin karşınızda hazır ola geçsin, hem sizi dinlesin hem de hesap versin. O zaman seçmen velinimet olur. Siz olmazsanız siyaset yok. Sizin tercihinize göre iktidar olunuyor, sizin tercihinize göre muhalefet olunuyor” sözlerini kaydetti. 

“BU İMKANLAR İÇİNDE AYDIN’IN FAKİRLİK ÇEKMEMESİ GEREKİYOR”

Aydın’ın; sanayi, turizm, tarım ve hayvancılık şehri olduğunu dile getiren Akşener, “Bu kadar çok imkanı olan bir şehrin fakirlik çekmemesi gerekiyor. Gençlerinin işsizlik çekmemesi gerekiyor. Gençlerin umutsuz olmaması gerekiyor” diyerek bu sorunların çözümü için Ankara’da vatandaşın sesi olacağının altını çizdi. 

İYİ Parti Lideri Uzun Çarşı’daki konuşmasının ardından vatandaşlara zeytin, incir ve kestane fidanı dağıttı. 
Akabinde Nazilli Belediyesi Başkanlık Makamı’nı ziyaret eden Akşener, kendisini karşılayan heyetle sohbet ederek hayata geçirilen projeler ve kentin sorunlarına ilişkin istişarelerde bulundu. 
Genel Başkan Akşener, yaklaşık 3 saat süren Nazilli ziyaretinin ardından ilçeden ayrıldı.