• Reklam

EFELER ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE SİNAN MEYDAN’I AĞIRLAYACAK

EFELER ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE SİNAN MEYDAN’I AĞIRLAYACAK

EFELER ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE SİNAN MEYDAN’I AĞIRLAYACAK
22 Kasım 2022 - 09:59


Hayata geçirdiği insan odaklı projeleriyle bölge halkının gönlünde taht kuran Efeler elediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, vatandaşları kültür sanat etkinlikleriyle de buluşturmaya devam ediyor.
Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ilçede anlamlı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Efeler Belediyesi ‘Yazarlar Efeler’de Buluşuyor’ etkinlikleri kapsamında Türk Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’ı ağırlayacak. Sinan Meydan, 24 Kasım Perşembe günü saat 18.00’de Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu’nda vatandaşlarla buluşacak.
Başkan Atay, Efeler halkını, Sinan Meydan söyleşisine davet ederek, “Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk üzerinde yaptığı araştırmalarla tanınan Türk Tarihçi ve Yazar Sinan Meydan’ı Efeler’imizde ağırlayacak olmaktan mutluyuz. Tüm vatandaşlarımızı Perşembe günü saat 18.00’de Nevzat Biçer Nikah ve Konferans Salonu’nda  gerçekleştireceğimiz bu anlamlı söyleşiye davet ediyorum. Bu vesileyle şimdiden Başta Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım
Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.