Efeler 09 SFK Aydınspor birleşmesi Aydın'ı heyecanladırdı

Efeler 09 SFK Aydınspor birleşmesi Aydın'ı heyecanladırdı

Efeler 09 SFK Aydınspor birleşmesi Aydın'ı heyecanladırdı
25 Mayıs 2023 - 08:11

EFELERSPOR /AYDINSPOR BİRLEŞMESİ OLUMLU TEPKİ ALDI

Play off 1. Tur maçında yarn Artvin Hopaspor'u evinde konuk edecek olan Efeler 09 SFK'da tüm hazırlıklar tamamanırlen, Kulüp Başkanı Eymen Atay'ın basın toplantıısnda Aydınspor ile birleşme olasılığına dönük sözleri olumlu tepki aldı.
Aydınspor taraftarları konuyla ilgili görüşlerini sosya medyada paylaşırken Aydınspor'un resmi sosyal paylaşım sayfasında da konu ile ilgili bir açıklama yapıldı.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"
Birleşme olacak Aydınspor şahlanacak.
Biz 7 den 70 e amatör sahalarında Aydının köy belde takımlarına karşı kutsal büyük formanın çıkarılmasını kesinlikle istemiyoruz.Rezil olacağı kadar oldu armamız.Taraftar üzüleceği kadar üzüldü.Artık AYDINSPOR kulübümüzü amatör sahalarda görmek istemiyoruz.Bu bataklıkta biz takımızı görmek istemiyoruz.Amatörde oynayacaksa sahaya çıkmasın.Biz istemiyoruz.Ne takımı ne de taraftarı rezil edin.Bu bizim kesin ve net düşüncemizdir.
Aksini düşünen AYDINSPORLU olamaz!
Bütün şehir EFELERSPORU Şampiyon yapalım.Sonra da gelecek güzel günlere hazırlık yapalım.Üzüldüğümüz kahrolduğumuz artık yeter.
BÜYÜK AYDINSPOR TARAFTARI…

Y
TARAFTAR YORUMLARI OLUMLU

Öte yandam sayfadan yapılan açıklamaya bir çok taraftarda görüş bildirerek birleşmenin olmasının olumlu olduğunu ifade ettiler.
İşte o ifadelerden bazıları

    • Raşit Ipcioğlu
      Ben şahsen istemiyorum gottepe satılmış diyoruz bizim farkımız ne, ayrıca özlem baskanda 1923 de bi ara destek verdi sonra elini çekti , efelersporda siyasetle bağlantılı bi takım 2-3 yıl sonra aynı şeyler başımıza gelebilir ,bu yüzden ben gerçek olan aydınsporun peşinden gitmek istiyorum ve Şehirde gücü yeten herkesin desteklemesini istiyorum

       
    • Özgen Zenciroğlu
      Raşit Ipcioğlu BAL denen lağım çukuru sorunu çözülmediği sürece bu gibi hareketler gayet normal. BAL'dan 3.lige çıkmak ya da BAL'da kalmak mucize. Üstelik futbolcularla yapılan sözleşmelerin profesyonel bir karşılığı da yok. Alıp başını gidiyor oyuncu, yaşadık bunları hep.
    • Gökhan Yördem
      Raşit Ipcioğlu aslında ben de senin gibi düşünüyorum kardeşim. Ama iki yıldır yaşadığımız rezaletin de haddi hesabı kalmadı. Aslanı kediye boğdurtulan yer Aydın. Bağlı olduğun federasyon, bağlı olduğun hakem komitesi her türlü şeyi senden önce belirliyor. Bir tane hoca denilen adam çıkıp play off'ta takımını sana karşı başka oynatıyor , diğerlerine karşı oyuncularının yerini değiştirerek oynatıyor.. Yıkılmaktan yıldık artık. Ancak senin şüphelerine şerh koymayan Aydınsporlu yoktur, olmaz - olamaz. Allah hepimizin şu süreçte yardımcısı olsun.

       

    • Murat Tunç
      Birleşme olunca zaten Şanlı Aydınspor ismiyle birleşme olacak.

       


    • Gökalp Kucur
      Bu yazdığınız yorum tüm Aydınspor taraftarının gönlünden geçendir.  Birleşme hususuna gelince, birleşme diye bir şey tanımlamak tam doğru ifade olmaz. Efelerspor, yarışma haklarını ve tesislerini Aydınspor a devreder.  Eğer bu konunun aslı astari varsa böyle olmalıdır.  Efelersporun başarısı, sonuçta Aydın halkının parası ile elde edilen bir başarı. Aynı kaynak mekanın gerçek sahibine aktarılmış olacak. Bu şehri de gerçek AYDINSPOR hariç hiç bir takım heyecanlandıramaz, tirubinleri dolduramaz. Aydınspor haricindeki tüm takımlar, ancak proje takım olarak kalır ortada ve devamlılığı olmaz, olmadı da. Ben kendi adıma, ancak böyle olacaksa desteklerim.

       

    • Tayfun Kurum
      Isallah cikariz

    • Özgür Demir
      Son derece haklısın Aydın şehrine yakışmaz ayıptır günahtır

    • Kemal Durusoy
      Yıllardır söylüyorum. Birleşme olmadan ilerleyemezsin. Efelerspor ile Aydınspor adı ve amblemi altında birleşilmeli. Aksi halde uzun yıllar amatörden çıkamazsın

       

    • Ali Acun
      Bi Aydinli olarak 1999 yilinda Kusadasi macinda portatif turbin altinda kaldim ve hayatim boyunca unutamayacagim birgun olarak gecer.O tarafi su an Aydinda goremiyorum insallah AYDIN taraftari kendine gelir.
       

    • Burhan Ceylan
      Diyarbakir'li olarak dönmesini en çok istediğim efsane takımlardan biridir AydınSpor. Yıllardır profesyonel liglerde takımları olmasına rağmen neden birleşme yoluna gidilmiyor diye düşünüyordum. Umarım bu sene birleşme olur ve AydınSpor'u tekrardan profesyonel liglerde görürüz.

    • Mehmet Gürsoy
      Şehir tek vücut olursa niye olmasın fikri destekliyorum Efeler 09 a başarılar dilerim yolunuz aydın olsun
       

    • Özcan Mutlu
      Insallah olur bu güzel kent te yakışır