• Reklam

Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz'ün yeni görevine ataması kesinleşti

Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz'ün yeni görevine ataması kesinleşti

Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz'ün yeni görevine ataması kesinleşti
25 Kasım 2022 - 15:35

Türkiye'deki en başarılı sağlık müdürleri arasında gösterilen Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, Birleşmiş Milletler Kalkınma Ajansı (UNDP) Ege Bölgesi Saha Koordinatörlüğü’ne atandı.

Aydın'da yaptığı çalışmalar ile Türkiye genelindeki örnek alınan ve dikkatleri çeken İl Sağlık Müdürü Dr. Osman Açıkgöz'e uluslararası görev verildi. Müdür Açıkgöz, Birleşmiş Milletler Kalkınma Ajansı Saha koordinatörü olarak görevlendirildi.

ATAMASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Osman Açıkgöz’ün ataması gerçekleştirildi. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz atamaya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada “Dr. Osman Açıkgöz, Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın talimatıyla akreditasyon ve mülakat süreçlerini başarıyla tamamlayarak Birleşmiş Milletler Kalkınma Ajansı (UNDP) Ege Bölgesi Saha Koordinatörlüğü görevine layık görülmüştür. Dr. Osman Açıkgöz müdürümüz ile görev yaptığı dönem boyunca ülkemizin içerisinde bulunduğu hem pandemi hem de diğer tüm zorlu süreçlerde Aydın’ımızın dört bir yanında birçok proje, yatırım ve hizmete imza attık” dedi.
 

“ÜSTÜN GAYRETLERİNE ŞAHİT OLDUK”

Aydın’ın vizyon yatırımlarından biri olan Şehir Hastanesi projesinin temellerini Osman Açıkgöz ile birlikte attıklarına dikkat çeken Metin Yavuz, “Aydın’ımızın sağlık yapısını güçlendirecek dev sağlık kompleksi Aydın Şehir Hastanesi’nin temelini birlikte atarak sürecin başarıyla yönetilmesinde üstün gayretlerine şahit olduk. Bunun nişanesi olarak aldığı bu görevde de başarılı olması bizi gururlandırır” ifadelerine yer verdi.