Aydın'da 15 bin şoför aşılanacak

Aydın'da 15 bin şoför aşılanacak

Aydın'da 15 bin şoför aşılanacak
11 Haziran 2021 - 16:15

Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, şoförlerin de aşılama programına alınmasını sevindirici bir gelişme olarak değerlendirdi.
 

ağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müjdeyi verdi. Bakan Koca, toplu taşıma şoförlerinin de aşılama programına alındığını duyurdu. Bakan Koca'nın açıklamalarını değerlendiren Aydın Şoförler Odası Başkanı Semih Özmeriç, "Uzun süredir bekliyorduk. Çok sevindirici bir gelişme" dedi.

"ÜYELERİMİZLE PAYLAŞTIK"

Aşılamayla birlikte toplu taşımanın daha iyi hizmet verebileceğine inandığını ifade eden Başkan Özmeriç, "Biz hemen üyelerimizle paylaştık bunu. Hiç vakit kaybetmeden aşı randevusu almaları konusunda kendilerine ulaştık. Herkesin bir an önce aşılanması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Şoförlerin bir kısmının yaş dolayısıyla aşı yaptırdığını söyleyen Özmeriç, "Şimdi mesleği icra eden tüm arkadaşlarımız aşı olabilecek. Ben aşı oldum, herkese de aşı olmalarını tavsiye ediyorum. Aydın'da odamıza kayıtlı 6 bin toplu taşıma aracı var. Bunun yanında da 2 binin üzerinde turizme hizmet eden araçlar var. Bir araçta 2 kişinin çalıştığını düşünürsek yaklaşık 15 bin kişi aşılanacak" şeklinde konuştu.