METİN YAVUZ, "AK PARTİ BİRLİK VE BERABERLİĞİN TEMİNATI VE SİGORTASIDIR

AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, müjdeli bir haberle hizmetine Cumhur İttifakı çatısı altında, AK Parti'de devam etme kararı alan Nazilli Belediye Başkanı Sayın Kürşat Engin ÖzcanIn  da daha iyiyi gören ve yoluna bu güçle devam etmek isteyen isimlerden biri olduğunu belirtti.
Yavuz, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
"Milli menfaatler her şeyin üzerindedir. Gün gelir çıktığınız yolda daha İYİ bir rehber, daha dik duruş, daha gür ses, daha büyük bir vizyon görürsünüz. İşte o zaman yapacak tek bir şey kalır. Daha İYİ’nin, daha doğrunun, dünyaya daha gür sesle meydan okuyanın yanında yer almak… 
Müjdeli bir haberle hizmetine Cumhur İttifakı çatısı altında, AK Parti'de devam etme kararı alan Nazilli Belediye Başkanımız Sayın Kürşat Engin Özcan da daha iyiyi gören ve yoluna bu güçle devam etmek isteyen isimlerden biri oldu.  Kendisine büyük AK Parti ailemize, aramıza hoş geldiniz diyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, 2023 hedeflerine Türkiye Yüzyılı vizyonuyla emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz inşallah. Bu karar, AK Parti’nin birlik ve beraberliğin teminatı ve sigortası olduğunun ispatı olmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın sağduyulu şekilde verdiği birlik mesajı ve daveti karşılık bulmuştur."