Efeler 09 SFK'da hedef Beyoğlu Yeni Çarşı maçı

 

Play Off 1. Turunda yaklaşık 8 bin taraftarının önünde Artvin Hopaspor'u yenerek yarı finale yükselen Efeler 09 SFK'da Cuma günü oynanacak Beyoğlu Yeni Çarşı maçının hazırlıkları başladı.
Çift maç eleme usulü oynanacak olan maçın ilk ayağında  2 Haziran Cuma günü Beyoğlu Stadyumu’nda rakibine konuk olacak olan yeşil beyazlılarda tek hedef yeni bir zafer elde edip, rövanş maçında Aydın'ı yeniden ayağa kaldırmak ve finale yükselmek olarak belirlendi.

Teknik Direktör Veyis Kanber, Beyoğlu ile bu sezon iki kez karşılaştıklarını ve yenişemediklerini anımsattı.
Rakibin genç ve çok mücadeleci bir takım olduğunu söyleyen Kanber, en büyük dezavantajlarının sakatlanan Furkan Tuşik, kart cezalısı İshak ve rakibin suni çim sahası olduğunu vurguladı.
Herşeye rağmen tüm futbolcularına çok güvendiğini belirten Kanber, "İlk maçta bizim eksiklerimiz çok fazlaydı, ikinci maçta da dışarıda oynadığımız saha sentetik zemin bizi oldukça zorlamıştı. Şimdi sentetik sahada takım olarak biraz daha tecrübelendik. Zevkli maçlar olacak. İlk maçta avantajı elde edip, haftaya çarşamba günü içeride binlerce gtaraftarımızn önünde oynayacağımız maçta  bir avantaj sağlamak.Aydın'ıu final havasına sokmak " dedi.