Alıcık; "En büyük anket hemşerilerimizin gönlüdür, gösterilen sevgi de sonuçlarıdır"

Alıcık; "En büyük anket hemşerilerimizin gönlüdür, gösterilen sevgi de sonuçlarıdır"

Alıcık;
18 Kasım 2022 - 08:53


Aydın Ticaret Borsası Başkanı Fevzi Çondur'u ziyaret eden ve kentin ticaret gelişimi ve yeni hedefler konusunda fikir alışverişinde bulunan MHP Aydın İl Başkanı Haluk Alıcık ve yönetim kurulu üyeleri, daha sonra  Aydın Sanayi Oadası Başkanı Gökhan Maraş'ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Başkanı Haluk Alıcık ve il Yöneticileri, Kuyucak İlçe Başkanı Metin BOZKUŞ ile birlikte muhtarlar ve vatandaşlar ile buluştu.
"Aydın Kentimizde hemşerilerimiz ile milletimizin efendilerinin ayağına gittik, onların baş tacımız, ümit aşımız, sevda pınarımız, güç kaynağımız hemşerilerimizi ziyaretlerimizi  kararlılıkla devam ediyoruz." diyen Başkan ALICIK " MHP Genel Başkanı Liderimiz Sayın Dr.Devlet BAHÇELİ beyefendinin emrinde , 2023 Türkiye Cumhuriyetimizin 100. Kutlu yaşını ve  Cumhur İttifakının Türk Milletimizin büyük ilgisi ve desteği ile kutlayacağımız 2023 seçim  zaferine hazırlanıyoruz.
Güzelhisar Aydın Kentimizin güçlü geleceği için çok değerli dava arkadaşlarım ile çalışıyoruz.
Hemşerilerimizi dinliyor, çok kıymetli eleştirilerini ve ve siyaset pusulamız önerilerini dinliyoruz.
Bu hafta; Kuyucak İlçemizin Belenova Mahallesi Muhtarımız Mustafa Kaşan, Yukarıkayacık Mahallesi Muhtarımız Süleyman Nazlı,  Yeşildere Mahallesi Muhtarımız Necip Koç, Kahvederesi Mahallesi Muhtarımız Erol Karakuş, Yeşil Mahallesi Muhtarımız Şenol Öztürk,  Kocakesik Mahallesi Muhtarımız Metin Özen, Kahvederesi Mahallesi Muhtarımız Erol Karakuş, Gedikaltı Mahallesi Muhtarımız Ümit Dilbaz, Kozdere Mahallesi Muhtarımız Ahmet Güler, Haydarlı Mahallesi Muhtarımız Mehmet Öztürk ve il yöneticisi arkdaşlarım ile  hemşerilermiz ile fikir alışverişinde bulunduk." dedi.