• Reklam

Akkentli, 20 yıl önce nikah şahitliğini yaptığı çiftin çocuklarının nişan kurdelesini kesti

Akkentli, 20 yıl önce nikah şahitliğini yaptığı çiftin çocuklarının nişan kurdelesini kesti

Akkentli, 20 yıl önce nikah şahitliğini yaptığı çiftin çocuklarının nişan kurdelesini kesti
25 Ağustos 2022 - 09:57

Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, 20 yıl önce nikah şahitliğini yaptığı çiftin çocuklarının nişan kurdelesini kesti.

Feride – Serkan Kiremitçi çiftinin oğulları Orhan Kiremitçi ile Ayşe-Bahri Kırlıdurmuş çiftinin kızları Duygu Kırlıdurmuş’un nişan töreni Çalışlı Mahallesi’nde yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, 20 yıl önce Kiremitçi çiftinin nikah şahitliğini yapmıştı. Bugün de oğulları Orhan Kiremitçi’nin nişan kurdelesini kesti.

Söke İlçesi Çalışlı Mahallesi bu akşam güzel bir nişan törenine tanıklık etti. Orhan Kiremitçi ile Duygu Kırlıdurmuş’un nişan törenine Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, Söke Sebzeciler Meyveciler Oda Başkanı Mustafa Ümit Coşkun, Çalışlı Mahalle Muhtarı Özcan Uyaroğlu, genç çiftin ailesi, sevenleri ve çok sayıda davetli katıldı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, 23 yıl önce Feride-Serkan çiftinin nikah şahidi olmuştu. Akkentli, 23 yıl sonra bu kez de Kiremitçi Çiftinin yakışıklı oğlu Orhan Kiremitçi’nin nişan törenine katıldı. Akkentli, Orhan Kiremitçi ile Duygu Kırlıdurmuş’ un nişan kurdelesini kesti. Kurdele kesim töreninde genç çiftin evliliğe ilk adımı atarken ki heyecan ve mutlulukları yüzlerine yansırken, Akkentli, kurdeleyi kesmeden önce bir konuşma yaptı. Akkentli, ”23 yıl önce anne ve babasının nikah şahidi olduğum Orhan Kiremitçi kardeşimin Duygu Kırlıdurmuş ile nişan yüzüklerini takmak yine bana nasip oldu. Bizleri bu günlere ulaştıran Rabbime şükürler olsun. Sevgili kardeşlerim çıktığınız bu kutsal yolculuğun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. “dedi.
Kurdelenin kesilmesinin ardından genç çift, sevenleri ve davetliler ile birlikte davul zurna eşliğinde doyasıya eğlendiler.