AK PARTİ'Lİ YAVUZ MÜJDEYİ VERDİ

AK PARTİ'Lİ YAVUZ MÜJDEYİ VERDİ

AK PARTİ'Lİ YAVUZ MÜJDEYİ VERDİ
01 Aralık 2021 - 13:22

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Söke’ye yatırım yağdırıyor. AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, milyonluk spor kompleksi için müjdeyi verdi. İçinde spor salonu, stadyum, yarı olimpik yüzme havuzu, antrenman sahaları ve gençlik merkezi bulunduğu dev kompleks için düğmeye basıldı.

Hükümetin Aydın’daki yatırımları tüm hızıyla devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Söke’de milyonluk yatırıma hazırlanıyor. İçerisinde spor salonu, stadyum, yarı olimpik yüzme havuzu, antrenman sahaları, gençlik merkezinin bulunduğu dev spor kompleksinin yapımı için düğmeye basıldı. Bakan Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından protokolü imzalanan tesislerin önümüzdeki günlerde ihaleye çıkacağı öğrenildi.

YENİ STADYUM YAPILACAK
Uzun yıllar Söke’ye hizmet eden Şehir Stadyumu’nun yıkılarak yerine yenisinin yapılacağını ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, “Söke Şehir Stadı artık ihtiyacı karşılamıyor. Yıkıp yerine yenisini yapacağız. doğal çim yüzeyli sahası yenilenecek. Bin 500 seyirci kapasiteli betonarme tribün, 1000 seyirci kapasiteli portatif tribün ve çevre ihata duvarı yapılacak. Soyunma odaları, tribünleri ve sahasıyla modern ve şehre yakışan bir stadyum olacak. Söke’nin geleceği için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

“SÖKE’MİZ MODERN BİR KOMPLEKSE KAVUŞACAK”
Stadyum projesinin yanında eskimeye yüz tutan Söke Spor Salonu’nun da yıkılıp yenisinin yapılacağını aktaran Milletvekili Yavuz, “Stadımız yenileniyor. Kompleksin içerisinde gençlik merkezi, spor salonu tekrar yapılacak. Antrenman sahaları, yarı olimpik yüzme havuzu da burada olacak. Oraların hepsini yenileyeceğiz. Söke’miz modern bir komplekse kavuşacak. Diğer taraftan ilçede 15 adet halı saha yapacağız Şu anda planları ve yerleştirmeleri bitti. İhalesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız. İlimiz ve ilçelerimiz için gerekli yatırımları yapıyoruz” ifadelerine yer verdi.