AK Parti'li Yavuz'dan Millet ittifakına sert sözler

AK Parti'li Yavuz'dan Millet ittifakına sert sözler

AK Parti'li Yavuz'dan Millet ittifakına sert sözler
26 Ekim 2021 - 10:45

AK Parti Söke İlçe Genişletilmiş Danışma Toplantısı yapıldı. Toplantıda AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Millet İttifakı'nı sert sözlerle eleştirdi. Yavuz, "Milletin aklıyla oynuyorlar. Ama milletimiz akıllı, bunlara pabuç bırakmaz" dedi.

AK Parti Söke İlçe Genişletilmiş Danışma Toplantısı yapıldı. Söke Morel Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Bozdoğan Belediye Başkanı Ufuk Altıntaş, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, AK Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes, İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle partililer katıldı.

"CEVABIMIZI 2023'TE VERECEĞİZ"

Açılış Konuşmasını yapan AK Parti Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes, "Sökemizde birçok projeye imzamızı attık. Atmaya da devam edeceğiz. Biz yalan siyaseti yerine eser siyaseti yaparız. Bizim için öncelik milletimizdir. Öte yandan CHP'nin siyaseti zehirlediği yalan işler yaptığını biliyoruz. Biz cevabımızı 2023 yılında Cumhuriyetimizin 100. yılında sandıklarda vereceğiz. Toplantımıza katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Söke'mizi inşallah AK Belediye ile buluştururuz. İlk günkü aşk ile çalışmalarımız devam edecek" şeklinde konuştu.

"YOĞUN KATILIM BENİ ÇOK ÜMİTLENDİRDİ"

Yoğun katılımın kendisini ümitlendirdiğini ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz, "Böyle toplantılar açıkçası çok önemlidir. Görüyorum ki yoğun bir katılım var ve bu beni çok ümitlendirdi. Bu toplantılar bir şov veya güç gösterisi değil, biz Ankara'da ne yapıyoruz, neler oluyor bir de bizim ağzımızdan dinleyin çünkü son zamanlarda çok fazla bilgi kirliliği var. Doğruluğunu bizden duyacağınıza inandığımız için bu toplantılar çok önemli. Son zamanlarda ki bu zihin işgali hepimizi alıp götürebiliyor. Onların derdi Recep Tayyip Erdoğan'ı seçimde sandığa çıkarmamak ama biz birlik ve beraberliğimizi koruduğumuz sürece milletin duygularını kullanmalarını müsade etmeyeceğiz. İnşallah 2023 ve 2024 seçimleri bizim zaferimiz ile geçecek" dedi.

"ZİHİN İŞGALİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Ekonomide algı oyunları yapıldığını söyleyen Yavuz, "Ekonomi battı diyorlar. Yine bir zihin işgali yapmaya çalışıyorlar. Biz sayısız yatırımlarımıza devam ediyoruz. Ülke battı diyorlar kötü ekonomi de memur maaşı ödenebilir mi? Sağlık hizmetleri bu derece ücretsiz yapılır mı? Kötü ekonomide eğitim en alt düzeyde olmaz mı? Bunlar ancak konuşurlar. Millet İttifakı siyasi cinayetlerden bahsetti. Bakın geçenlerde ne güzel Merkez Bankası başkanımızın yanına gitti. Bu çok güzel bir şey ancak sen siyasi cinayet olacağını düşünüyorsun. Bu memleketin MİT'i var, emniyeti var, savcısı var niye onlara söylemiyorsunuz? Neden bu milletin aklıyla alay ediyorsunuz? Akşener hanımefendiye ne demeli, İçişleri Bakanlığı yapan birisi bu işleri bilmez mi? Koray Aydın'ı yanına çağırıp ya sen bu bilgileri nereden biliyorsun, bu bilgileri üst makamlara aktardın mı diye neden sormuyor? Bu millet artık bu oyunları yemiyor. Milletimiz akıllandı. Bunların işleri güçleri hainlik, hain bunlar. Kemal Kılıçdaroğlu bu söylemleriyle bir yerleri mi harekete geçirmeye çalışıyor? Siz Türkiye’yi eski karanlık günlerine mi döndürmek istiyorsunuz. Ne yapmaya çalışıyorsunuz? Siyasi bir kaos yaratarak iktidar mı olmak istiyorsunuz? Hangi odalardan nasıl mesaj alıyorlarsa bu algıyı milletimizin üzerine sarmaya çalışıyorlar" ifadelerini kullandı.

 

"BÜYÜKELÇİLER MİLLETİN AKLIYLA OYNUYOR"

10 büyükelçinin Osman Kavala çağrısıyla ilgili konuşan Yavuz, "10 tane büyükelçi, tabii arkalarında devletleri milletin aklıyla oynuyorlar. Yargıya dokunmayın. Bağımsız yargıdan söz ediyorlar sizin yaptığınız ne? Demirtaş ve Kavala neden içeride diye soran siz değil misiniz? Bu kadar tutarsızlık olmaz. Biz hür ve bağımsız bir ülkeyiz. Sayın Cumhurbaşkanımız onlara geri adım attırdı. Ayrıca bu Kızıl milyarder Sorosçunun da her şeyi ortaya çıkacaktır. Hükümet dimdik ayakta millet liderinin yanında oyunlara gelmeyeceğiz. Bunlar milletin aklını işgal ediyor" diye konuştu.