Açıkgöz'ün çabaları ile Aydın pandemide büyük başarı yakaladı

Açıkgöz'ün çabaları ile Aydın pandemide büyük başarı yakaladı

Açıkgöz'ün çabaları ile Aydın pandemide büyük başarı yakaladı
05 Ağustos 2021 - 18:09

 

Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı verilere göre, Aydın en az vakanın görüldüğü il oldu. Başarının en büyük mimarı olan Aydın İl Sağlık Müdürü Osman Açıkgöz, emeği geçen sağlık çalışanlarına, kamu kurum, kuruluşlarına ve vatandaşlara teşekkür etti.

"TÜM EKİPLERİMİZ BÜYÜK BİR ENERJİYLE GÖREVLERİNİ YAPIYORLAR"

Aydın'ın, çok fazla il ve yurt dışından misafir kabul eden bir turizm kenti olduğunu hatırlatan Müdür Açıkgöz, "Tüm ekiplerimiz, ilk günkü hassasiyet ve motivasyonla sahada, büyük bir enerjiyle görevlerini yapıyorlar. Aydın, aynı zamanda aşılama oranının da yüzde 76'nın üzerinde olduğu bir il. Bu bize vaka sayısının düşük olmasını sağladı. Vakaların düşük olması da hastanelerimizin yoğun bakımlarında ve servislerinde minimum derecede hasta takip etme fırsatı tanıdı" diye konuştu.

COV-DET AYDIN'I DİĞER İLLERDEN AYIRDI

Aydın Valisi Hüseyin Aksoy'un önderliğinde, COV-DET'in (Covid Çağrı Destek ve Transfer Birimi) çok iyi bir iş çıkardığını ifade eden Açıkgöz, "Gerek hastaların izolasyonu, gerekse de takip ve tedavileri açısından çok iyi bir iş çıkardılar. COV-DET uygulaması diğer illerde olmayan bir uygulama. Bu uygulamada bizim ilimizi çok iyi bir zeminde tutmamıza vesile oldu" ifadelerini kullandı.

"GÖNÜLDEN KUTLUYORUM"

Müdür Açıkgöz, Aydın'ın en az vaka görülen il olmasında emeği geçenleri de unutmadı. Açıkgöz, "Sahada özveri ile görevlerini yapan bütün ekip arkadaşlarımı, Aydın halkını ve tüm kamu kurum ve kuruluşlarını gönülden kutluyor, teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz liderliğinde aynı motivasyonla görev yapmaya devam edeceğiz" dedi.